SMRT NA POZORNICI

STRAVA NA SCENI Komičar doživio srčani udar tijekom nastupa, a publika se glasno smijala. Nažalost, tri minute kasnije nikome nije bilo do smijeha

 
Manjunath Naidu
 Facebook

Indijski stand-up komičar Manjunath Naidu (36) preminuo je u petak na sceni tijekom nastupa u prepunoj dvorani hotela u Dubaiju.

Kako je njegov prijatelj i kolega objavio na Facebooku, Manjunath je na pozornici doživio srčani udar i to tijekom skeča o anksioznosti i njezini posljedicama. Tada je sjeo na klupu i srušio se na pod.

Kako je objavio njegov prijatelj i kolega, publika se tada počela smijati misleći da se radi o dijelu nastupa. No, kako se nije pomicao iduće tri minute, osoblje hotela pozvalo je Hitnu pomoć. Nažalost, komičaru nije bilo spasa.

"Izišao je na pozornicu i nasmijavao ljude svojim pričama. Govorio je o svom ocu, obitelji, a onda je prešao na temu anksioznosti. Nakon minute se srušio...", rekao je Naidov prijatelj Miqdaad Dohadwala.

U dirljivom postu na Facebooku Dohadwala se oprostio od svog prijatelja.

"Sinoć je moj prijatelj preminuo na sceni. Nastupao je pred prepunom dvoranom koja se smijala njegovim šalama prije nego što se srušio na pozornici. Sinoć mi je prijatelj umro na rukama. Nedostajat ćeš mi brate. Obećao si mi da će svakog tjedna nastupati sa mnom. Svijet je od danas manje smiješno mjesto", poručio je Dohadwala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:36