INCIDENT U RUSIJI

KRVAVI OBRAČUN NOŽEVIMA U SREDNJOJ ŠKOLI Dvojica tinejdžera se potukli tijekom nastave, 13 ozlijeđenih, uključujući nastavnicu

 
 REUTERS

PERM - Najmanje 12 učenika i jedna nastavnica su teško ozlijeđeni prilikom krvavog okršaja noževima između dvojice tinejdžera u srednjoj školi u ruskom gradu Permu na uralskom području, javljaju ruski mediji.

Iako su prva izvješća govorila o dvojici maskiranih napadača, kasnije je policija utvrdila da su za tragični incident odgovorna dvojica tinejdžera.

Krvoproliće se dogodilo u školi broj 127 tijekom nastave u prijepodnevnim satima prvi školski dan nakon božićnih blagdana.

Policija je uhitila dvojicu učenika, a njihovi motivi zasad su nepoznati. Ostali su učenici i nastavnik stradali jer su pokušavali zaustaviti krvavu tučnjavu. Među ozlijeđenima su i dvojica tinejdžera koji su započeli krvoproliće.

Izvori za ruske medije tvrde da je sedmero djece zbog ubodnih rana hospitalizirano.

Prema navodima regionalnog ministarstva zdravstva, nastavnik i jedan učenik su u kritičnom stanju.

A view shows a local school after reportedly several unidentified people wearing masks injured schoolchildren with knives in the city of Perm, Russia January 15, 2018. REUTERS/Maksim Kimerling - UP1EE1F0KJGYJ
REUTERS
Škola u kojoj se dogodio krvavi obračun

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:05