OBRAČUN BANDI?

STRAVIČAN ZLOČIN ŠOKIRAO ZEMLJU KOJA JE POSTALA EL DORADO ZA BROJNE HRVATE Tinejdžeru odrubili glavu pa dijelove njegovog tijela odbacivali po gradu

Keane Mulready-Woods
 FACEBOOK

Detektivi u Dublinu koji istražuju brutalno ubojstvo 17-godišnjeg mladića, čiji su raskomadani dijelovi tijela odbačeni na dvije lokacije, opisali su zločin kao 'brutalan i divljački napad na maloljetnika i potpuno je neprihvatljiv u bilo kojem normalnom demokratskom društvu'.

Keane Mulready-Woods nestao je u irskom gradu Droghedi u nedjelju oko 18 sati, kada ga je posljednji put vidjela njegova obitelj.

Dijelove raskomadanog leša 17-godišnjaka pronašla je skupina tinejdžera u ponedjeljak navečer u stambenom naselju Coolock u Dublinu.

Dublinski vatrogasci pozvani su zbog zapaljenog automobila u Drumcondri u srijedu ujutro kada je pronađeno više dijelova ljudskog tijela, a u tijeku je analiza kako bi se utvrdilo pripadaju li mladoj žrtvi.

Irski forenzičari potvrdili su da dijelovi tijela pronađeni u ponedjeljak pripadaju upravo Keaneu Mulready-Woodsu. Britanski mediji pišu da je Keane dekapitiran, a da je ubijen u obračunu dublinskih bandi.

Glasnogovornik Garde rekao je: "Keane je 17-godišnji maloljetnik, nestao je u nedjelju, 12. siječnja, a dijelovi njegovog tijela sada su otkriveni. Ovo je brutalan i divljački napad na maloljetnika i potpuno je neprihvatljiv u bilo kojem normalnom demokratskom društvu. Razina nasilja je šokantna".

"Važno je zapamtiti da je Keane bio dijete, mladić koji je pokušavao pronaći svoj put u životu. Sada je izgubio život, a njegova obitelj izgubila je voljenog sina i brata", kaže glasnogovornik Garde.

Kada ga je obitelj posljednji put vidjela u Droghedi - otprilike 30 milja od mjesta gdje su pronađeni njegovi dijelovi tijela - nosio je mornarsku trenirku Hugo Boss, crne tenisice Hugo Boss, crvenu jaknu Canada Goose i baseball kapu Gucci.

Dijelovi Keanneovog tijela prvi put su pronađeni u 21.55 sati u ponedjeljak na Moatview Driveu u Coolocku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:14