JOŠ 10 OZLIJEĐENIH

Stravična prometna u Teksasu: Kamionet skrenuo s ceste i zabio se u drvo, 13 osoba poginulo

Navodno je riječ o ilegalnim imigrantima koji su se vozili prema sjeveru zemlje
In a photo provided by the Texas Department of Public Safety the wreckage of a pickup truck is seen after it crahed into trees In Goliad County Texas Sunday July 22, 2012. The single vehicle crash in rural South Texas killed at least 11 people and injured 12 others, all passengers in the truck. (AP Photo/Texas Department of Public Safety)
 AP

CHICAGO - Najmanje 13 osoba je smrtno stradalo, a 10 ih je ozlijeđeno kad je u nedjelju navečer u Teksasu kamionet u kojemu su se nalazili skrenuo s ceste i udario u stablo, izvijestio je u ponedjeljak CNN, pozivajući se na izjave dužnosnika koji vjeruju da su žrtve vrlo vjerojatno ilegalni imigranti.

"U kabini kamioneta bilo je jako puno ljudi, ali i u njegovu zadnjem dijelu", rekao je za CNN policijski dužnosnik Glen Garret.

"S obzirom na vrstu transporta i broj osoba u vozilu, veliki su izgledi da je riječ o ilegalnim imigrantima koji su se vozili prema sjeveru zemlje", rekao je.

Nesreća se dogodila u blizini grada Goliada , oko 140 km jugoistočno od San Antonija. Među žrtvama su uglavnom muškarci i žene, ali ima i djece, rekao je Gerald Bryant iz teksaške prometne policije. Uzrok nesreće u kojoj je sudjelovalo samo jedno vozilo, još nije poznat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:57