TRAGEDIJA U UKRAJINI

STRAVIČNA SMRT BEBE Dječačić od 11 mjeseci pao u kantu vrele vode: 'Zgrabila sam ga i odmah omotala, ali koža mu se počela guliti s cijelog tijela...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 28.03.2019. u 19:21

Cropped rear view of doctors pushing stretcher in corridor, Image: 358316781, License: Royalty-free, Restrictions: Specifically, you may not use the Images in ways or contexts that might reasonably be construed as pornographic, defamatory, libellous or otherwise unlawful;
Specifically, you may not use images depicting any model in any unduly controversial or unflattering context, unless accompanied with a statement indicating that the person is a model and the images are being used for illustrative purposes only., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Cultura RF
Profimedia, Cultura RF

Ilustracija

 

Mališan od samo 11 mjeseci preminuo je od teških opeklina nakon što je pao u kantu kipuće vode, piše The Sun.

Do tragedije je došlo u Ukrajini, a žrtva je bio mali Danil Černenko koji je od pada pretrpio teške opekline na 80 posto tijela.

Iako su doktori činili sve da ga spase, dječačić je preminuo nakon 11 dana borbe.

Do tragedije je došlo kad je njegova majka, Tatjana Černenko, spremala kupku za bebu u njihovom domu u selu Šalhani u južnoj Ukrajini.

Zbog toga je u spavaću sobu donijela kantu kipuće vode i stavila ju na pod pokraj stola. Tu je vodu majka htjela pomiješati s hladnom vodom koja je bila u kadici na stolu.

Za to vrijeme Danil se igrao na stolu, ali čim je njegova majka skrenula pogled on se pomaknuo i upao u kantu kipuće vode.

- Vidjela sam kako je pao u kantu vrele vode. Odmah sam pojurila i izvukla ga van. Zagrlila sam ga i omotala u platnenu tkaninu. Kada sam odmotala tkaninu vidjela sam kako mu se koža guli s tijela - rekla je slomljena majka lokalnim medijima.

Danil je odmah nakon toga prevezen u bolnicu u Odesi u kritičnom stanju. Medicinske sestre iz bolnice rekle su da je samo koža na čelu i prstima djeteta ostala netaknuta i da je toliko jako plakao od boli da je postao promukao.

Kad je umro, njegova je majka bila uz njega, piše The Sun.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo