TRAŽIO JE HRANU

'SVE JE BILO PUNO KRVI, IZGLEDALO JE KAO POSLIJE RATA' Policija u kući pronašla teško ozlijeđenu bakicu, odmah su otkrili i zvijer koja ju je napala

 
 Pixabay

Crni medvjed napao je 71-godišnju ženu usred noći u njezinom domu u New Hampshireu, piše Independent.

Apryl Rogers spavala je u svom krevetu kad ju je probudila buka iz kuhinje, ispričala je lokalnim medijima njezina kći Stacey Murray. Kad je došla u kuhinju, zatekla je crnog medvjeda kako prekapa po ormarima tražeći hranu. Kaže kako misli da je životinja ušla u kuću kroz stražnja vrata.

Medvjed je tad napao gospođu Rogers teško joj ozlijedivši lice. Iako teško ozlijeđena i u invalidskim kolicima, gospođa je uspjela pozvati policiju, a to što je uopće preživjela njezina kći naziva pravim čudom.

Stacey kaže kako je po dolasku u majčinu kuću na kuhinjskim vratima zatekla tragove medvjeđih panđi te razvaljena vrata kuhinjski ormarića koji su bili posve ispražnjeni.

'U kuhinji je vladao potpuni nered. Bila su čak otvorena i vrata od pećnice. Svuda uokolo bilo je medvjeđeg izmeta i krvi. Izgledalo je kao da se ondje odvio pravi rat.'

Nakon napada, gospođa Rogers je podvrgnuta operaciji i vjerojatno će izgubiti oko.

'Svi znamo da je jaka i da će izdržati', rekla je njezina kći Stacey.

U međuvremenu, organizirana je potraga za medvjedom.

'Jako zabrinjava činjenica da je u blizini medvjed koji je spreman provaliti u kuću. Živjeti uz medvjede je jedna stvar, no kad oni počnu provaljivati u kuće – to je nešto posve drugo', rekla je Stacey.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:45