LET MALAYSIA AIRLINESA

'TAMAN KAD POMISLIŠ DA SE TO DOGAĐA SAMO U FILMOVIMA, OTKAZAO NAM JE MOTOR' Putnici opisali 'pakao' koji su prošli kad im se avion počeo snažno tresti

 Olivia Harris / REUTERS

Let MH122 zrakoplovne tvrtke Malaysia Airlines iz Sydneyja za Kuala Lumpur prisilno je sletio u australski grad Alice Springs zbog, kako iz zrakoplovne tvrtke kažu, tehničkih problema, piše The Guardian.

Putnici koji su tim letom putovali opisali su kako su ti "tehnički problemi" izgledali iz prve ruke.

- Taman kada pomisliš da ti se to nikada neće dogoditi ili da se to samo događa u filmovima, tijekom našeg leta kući, četiri sata nakon početka putovanja, otkazao nam je motor, objavila je Maryna Delport Evetts na Facebooku.

- Okrenuli smo se i sada sjedimo u zračnoj luci u Alice Springsu. Nisam sigurna kad ćemo krenuti, ali hej, sad smo na čvrstom tlu. Na 3000 metara iznad tla, to nije bio dobar osjećaj.

Muž jedne od putnica na letu Chris Kanani rekao je da mu je njegova supruga rekla da je to bio pravi "pakao".

- Rekla je da je bila na WC-u kada je prvi puta čula glasno lupanje na desnoj strani zrakoplova te da je tada sve počelo, rekao je Kanani.

- Bio je to pakao i onda su im rekli da se pripreme za prinudno slijetanje.

Treći je putnik rekao da se zrakoplov tijekom leta počeo snažno tresti te da je putnicima rečeno da se pripreme za grubo slijetanje.

Iz zrakoplovne tvrtke Malaysia Airlines su rekli da im je sigurnost putnika na prvom mjestu te da će u javnost izaći s informacijama o prirodi tehničkog problema čim budu mogli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:54