POGINULA CIJELA OBITELJ

TRAGEDIJA KOJA JE ŠOKIRALA NJEMAČKU Kamion za odvoz otpada zgromio VW Golf i ubio oca, majku, bebu, dvogodišnje dijete i majčinu sestru

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.08.2017. u 00:39

A still image taken from a video shows firefighters at a garbage truck which tipped over and landed on a car in Nagold, southern Germany August 11, 2017. NONSTOPNEWS/Reuters TV via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS VIDEO WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVE.
REUTERS

Šokirani vatrogasci na mjestu nesreće, u pozadini kamion koji je izazvao tragediju

U petak se na njemačkim prometnicama dogodila jedna od najstrašnijih nesreća u posljednje vrijeme. Na cesti između Nagolda i Mötzingena u pokrajini Baden-Württemberg, jugozapadno od Stuttgarta, poginula je peteročlana obitelj koja se vraćala s izleta.

Kamion za prijevoz otpada natovaren s čak 26 tona smeća zbog prevelike se brzine prevrnuo u zavoju i pao ravno na VW Golf u kojem su bili otac (25), majka (22), njihova tek nekoliko tjedana stara beba te dvogodišnja kći i 17-godišnja majčina sestra. Svi su poginuli na mjestu, od auta je ostala tek hrpa lima. Vozač kamiona tek je lakše ozlijeđen, ali je doživio težak šok, pa je završio u bolnici.

Prizor na mjestu nesreće, na koji su brzo stigla i dva helikoptera, bio je zastrašujuć. Policajci, vatrogasci, liječnici - svi koji su pohitali u pomoć - ostali su potpuno šokirani. Vatrogasci su morali rezati lim na Golfu kako bi uopće došli do tijela poginulih...

ELIPSO

Izdvajamo