POLICIJA ZATEKLA STRAŠAN PRIZOR

TRAGEDIJA MLADE ALBANKE Otišla u London nakon što je dogovoreno za koga će se udati, suprug je ubio jer je doznao bizarni detalj iz njezine prošlosti

 
 Met Police / Facebook

Roditelji mlade Albanke koja je živjela u Londonu, rekli su kako joj je njezin zaručnik skoro odrubio glavu nakon što je doznao da nije djevica, piše Daily Mail.

Arben Rexha (32) skoro je obezglavio svoju zaručnicu Elidonu Demiraj (25) u stravičnom napadu u njihovom domu u sjevernom Londonu. Elidona je stigla u London nakon što je u Albaniji dogovoren brak s Rexhom, a brutalno ubojstvo dogodilo se samo tri mjeseca nakon što je mladi par počeo živjeti skupa.

U njihovom stanu policija je zatekla strašan prizor: mrtvo tijelo mlade žene s čak 27 reznih rana na vratu. U izjavi koju su dali na sudu, njezinu su roditelji rekli kako je iz Albanije otišla kao mlada nevjesta, a vratila se mrtva.

Na suđenju Arbenu Rexhi isplivali su detalji njihova zajedničkog života. Ljubomorni muškarac Elidonu nije puštao iz kuće i nije joj dao da s bilo kime komunicira. 'Ona je bila moderna djevojka, uzorna i pristojna. Svi su je voljeli i poštovali, u školi, na poslu, svugdje', kažu njezini ožalošćeni roditelji.

Rexha je bio opsjednut time je li njegova buduća supruga djevica i je li prije možda imala abortus, a na internetu je tražio kako se može provjeriti je li žena djevica. Rexha je otprije poznat kao vrlo posesivan tip, grub prema ženama. Jednom je tako pretukao svoju bivšu djevojku, optužujući je da je spavala s nekim od putnika u autobusu kojim su tada putovali te gurajući ruku u njene hlače kako bi to provjerio.

Rexha se tužio kako mu Demiraj nije ukazivala dovoljno poštovanja, a počeo je sumnjati i da ga ona truje. Tijekom izricanja presude, čitavo je vrijeme plakao, no njegov odvjetnik ipak nije uspio dokazati da je mentalno poremećen. 'Naravno da je u vrijeme zločina bio izvan sebe, no prije toga mu je bilo dobro', argumentirao je tužitelj.

Nakon gnjusnog zločina, Rexha je sam pozvao policiju i rekao im što je učinio. Kad su došli, policajci su našli mladu ženu kako djelomično prerezanog vrata leži na krevetu. Osim rana na vratu, imala je još nekoliko rana po rukama i tijelu što znači da je borba trajala neko vrijeme. Rexha je osuđen na deset godina zatvora zbog ubojstva u stanju smanjene ubrojivosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 04:26