ODMAH NAKON SVADBE

TRAGEDIJA NAKON NAJLJEPŠEG DANA U ŽIVOTU Samo nekoliko sati nakon sudbonosnog 'da', mladenka pronašla svog supruga mrtvog u sobi

 
Daniel i Clare Emsley na vjenčanju u Lindonu
 Clare Emsley, Facebook

Novopečena mladenka iz Lintona u Zapadnom Yorkshireu tuguje nakon što je pronašla supruga mrtvog u njihovom apartmanu za mladence u kojem su bili na medenom mjesecu, i to samo nekoliko sati nakon što su se vjenčali, piše Daily Mail.

37-godišnji Danny Emsley nije se prestajao smijati dok su ih fotografirali na vjenčanju. Oženio se s Clare (35) 17. kolovoza u jednom hotelu u Lintonu, a taj su događaj proslavili s 80 rođaka i bliskih prijatelja.

Clare Emsley, Facebook
Daniel i Clare Emsley na vjenčanju u Lindonu

Emsley je otišao u krevet oko 11:30 sati, a njegova je žena odlučila još ostati na zabavi. Sat vremena kasnije je otišla u sobu vidjeti kako je Danny i sve je bilo u redu, pa je odlučila ostati na zabavi još sat vremena. No kad je oko 1:30 i ona odlučila otići na spavanje, muža je pronašla mrtvog.

'Petak je bio najbolji dan u mom životu. Udala sam se za najboljeg, najiskrenijeg, najzabavnijeg i najljubaznijeg čovjeka kojeg poznajem. Dan je bio savršen, pun smijeha ljubavi i dragih ljudi, nismo mogli poželjeti ništa bolje. No čarolija je nestala tijekom noći kad mi je moj Danny oduzet. U mom srcu je praznina koju nikad ništa neće moći popuniti. Ne znam kako ću se uopće nositi s time da te nema, moj divni mužu', napisala je Clare na Facebooku.

Clare Emsley, Facebook
Danny Ensley i Clare Emsley

Dannyjevi su prijatelji tamošnjim medijima rekli da je Emsley bio dobrog zdravlja i da nije imao nikakve bolesti i probleme. Njegova smrt se ne smatra sumnjivom, a kad je hitna došla u hotel kako bi ga pokušali spasiti, već je bilo prekasno.

Prijatelj para ispričao je za The Sun kako se sve dogodilo.

Danny Emsley, Facebook
Danny Emsley, Clare Emsley

Danny Emsley, Facebook
Danny Emsley i Clare Emsley

'Ona je zavrištala i istrčala iz sobe tražeći pomoć. Vrata su se zatvorila i zaključala iza nje. Prijatelji i obitelj su joj pritrčali u pomoć. Morali su razvaliti vrata od sobe. Pozvali su hitnu pomoć i pokušali ga oživjeti, no bilo je prekasno', ispričao je prijatelj Dannyja i Clare.

Sprovod će se održati 14. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:15