BILI SU STUDENTI

TRAGEDIJA ZADESILA MLADI PAR NEPOSREDNO NAKON STUPANJA U BRAK S vlastitog vjenčanja odletjeli su helikopterom koji se ubrzo srušio, a oni poginuli

 
Bailee Ackerman Byler i Will Byler u helikopteru nakon vjenčanja
 Facebook Bailee Ackerman Byler

Mladi bračni par iz Teksasa poginuo je u padu helikoptera kojim su se vraćali sa svog vjenčanja. Tragedija se dogodila u subotu navečer, javlja BBC.

Will Byler i Bailee Ackerman Byler bili su studenti na Sveučilištu Sam Houston, a o njihovoj su smrti prve izvijestile studentske novine. Nesreća se dogodila u mjestu Uvalde, oko 135 kilometara zapadno od San Antonija.

Na društvenim mrežama su gosti njihovog vjenčanja objavili izraze sućuti uz fotografije s vjenčanja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

So in love

Objavu dijeli Bailee Ackerman (@baileeackerman)

- Potpuno sam shrvana, napisala je jedna prijateljica para na Facebooku, dodavši da je poginuo i pilot helikoptera.

- Osjećam mir zbog činjenice da ste nas napustili tako sretni i zaljubljeni. Kako je divno provesti medeni mjesec s Isusom, napisao je jedan od prijatelja para na Instagramu.

- Zahvalni smo što smo proveli ove posljednje dane s vama. Naša srca sada bole, no znamo da to nije zauvijek, još je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Kako pišu studentske novine Houstonian, Will Blyer je studirao poljoprivredno inženjerstvo, dok je Bailee bila studentica komunikacija u poljoprivredi. Oboje su bili na zadnjoj godini studija.

Kako je objavio američki Nacionalni odbor za sigurnost prijevoza, nesreća se dogodila dok je par letio u helikopteru s dva motora, vrste Bell 206B. Olupina je pronađena idućeg jutra, a lokalna policija je objavila da je bilo nekoliko žrtava, no nisu još službeno objavili njihova imena, piše BBC.

Sućut su izrazili i na web stranici za vjenčanja.

- Izražavamo najdublju sućut obiteljima i mislimo na njih u trenucima ovog velikog gubitka, napisali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:45