SEKSI BRINETA

'TREBA TE 'POKOSITI' AUTOM, IZUBIJATI PALICOM ZA BEJZBOL, SILOVATI I UBITI' Melania Trump iz spota koji je razjario Bijelu kuću proživljava pakao

 
 INSTAGRAM

Manekenka koja je reper T.I. angažirao da u njegovu spotu glumi prvu damu Sjedinjenih Američkih Država Melaniju Trump zove se Melanie Marden i dolazi iz Kanade.

Seksepilna brineta u kontroverznom videu potpuno je gola, i to u Ovalnom uredu, a s reperom, koji glumi pripadnika američke sigurnosne službe, razbija sve što joj se u Bijeloj kući nađe pod rukom.

Kanađanka Melanie otkrila je kako zbog spota već danima dobiva uvredljive poruke, a neki su otišli toliko daleko pa su joj i zaprijetili smrću!

- Treba te 'pokositi' automobilom... Izubijati palicom za bejzbol... Silovati i ubiti... - ovo je samo dio gnjusnoga sadržaja upućenoga Marden.

- Samo sam odrađivala svoj posao, u njemu nema nikakve političke poruke. Dobila sam priliku utjeloviti suprugu Donalda Trumpa, golu, i prihvatila sam je, to je sve - izjavila je Melanie, a prenio je The Huffington Post.

Kanađanka dodaje kako prva dama SAD-a zapravo ne bi trebala imati razloga za ljutnju.

- Melania očito ima 'debelu kožu' jer živi sa zlostavljačem. Niti sam je vrijeđala, niti ponižavala, uopće nisam mislila ništa loše, pa ja sam joj samo prijateljska susjeda sa sjevera - zaključila je manekenka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:41