DRAMA U NEW YORKU

TRENUTAK PANIKE U CNN-ovom STUDIJU U zgradi su našli sumnjivu napravu, voditelji su isprva nastavili s programom, a onda objavili: 'Evakuacija!'

 
 CNN

Osoblje televizijske kuće CNN evakuirano je u srijedu tijekom programa uživo nakon dojave o bombi u njihovu uredu u New Yorku, objavio je Daily Mail.

Redakcija na Manhattanu u zgradi koja nosi naziv Time Warner Center zbog sumnjiva paketa ispražnjena je nešto poslije 10 sati po lokalnom vremenu. Druga dva slična paketa, za koje se također pretpostavlja da su možda bile bombe, bila su adresirana na Hillary i Billa Clintona u Chappaquai u New Yorku te na Baracka Obamu u Washingtonu.

Paket poslan u redakciju CNN-a bio je naslovljen na Johna Brennana, bivšeg direktora CIA-e, koji trenutačno surađuje s konkurentskom televizijskom mrežom MSNBC i poznat je po žestokim kritika politike predsjednika Donalda Trumpa. Pošiljka je uklonjena oko 11:30, a policija će je uništiti na svom poligonu u Bronxu.

CNN-ovi voditelji Poppy Harlow i Jim Sciutto vodili su program kad je stigla dojava o eksplozivnoj napravi. Dvojac je isprva nastavio s emisijom i nakon što se oglasio sigurnosni alarm, ali ubrzo su i oni evakuirani.

Vlasti su pokrenule istragu kako bi se što prije pronašli i priveli odgovorni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:34