TEKSAŠKI PSIHO

TRI GODINE JE ŽIVJELA S MAMINIM LEŠEM Uhićena žena koja nije pokopala majku, a i 15-godišnju kćer je natjerala da šuti o svemu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.07.2019. u 23:33

A police line tape secures the area of an explosion site in Kathmandu, Nepal May 26, 2019. REUTERS/Navesh Chitrakar - RC164BB85330
Navesh Chitrakar / REUTERS

Ilustracija

 

Žena iz Teksasa uhićena je nakon što je u jednoj od spavaćih soba otkriven leš njezine majke (71). Pretpostavlja se da je nesretna žena 2016. pala niz stepenice, a kći (47) joj nije pružila adekvatnu medicinsku pomoć. Policija navodi da je gospođa umrla u roku od nekoliko dana od posljedica pada koji nije morao biti fatalan. 

Kostur sirote žene policija je pronašla na podu spavaće sobe, piše BBC. 47-godišnja kći i unuka spavale su u susjednoj sobi. 

Budući da je unuka u to vrijeme imala manje od 15 godina, majka će joj biti optužena i za zapuštanje i zlostavljanje djeteta. Djevojka se sad nalazi na skrbi rođaka i prima psihološku pomoć.

Njezinu majku čeka do 20 godina zatvora i novčana kazna do 10.000 dolara (oko 66.000 kuna). 

Policija je objavila da je preminula baka i majka bila ugledna članica zajednice koja je radni vijek provela kao tajnica i asistent u nastavi u lokalnoj školi. Nakon što je otišla u mirovinu, radila je na pregledavanju karata na sportskim događajima u Seguinu.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo