BIJESAN JE

Turist opisao horor ljetovanje: ‘Opelješili su nas! Cijena lignji na jelovniku bila je 19 eura, a mi smo ih platili 75!‘

Blagajnica je otrgnula gornji dio računa na kojem su bili podaci o transakciji te ime i adresu restorana, požalio se oštećeni

Platis Gialos, Mikonos (arhivska fotografija)

 Reddit, Profimedia

Bijesan turist naprasno je prekinuo ljetovanje na grčkom otoku Mikonosu nakon što je, tvrdi, bio prisiljen potrošiti 360,80 eura na lagani ručak. Opisujući incident na Redditu, dotični je opisao kako su njegovu obitelj prevarili u odmaralištu Platis Gialosu.

- Tražili smo dobro mjesto za sjedenje i uživanje na suncu, a konobar u restoranu Eclipse na plaži rekao nam je kako možemo koristiti njihove kabine ili ležaljke pod uvjetom da kupimo dva pića. Ponuda nam se činila prilično dobra, no onda nas je počeo gnjaviti i inzistirati na novim narudžbama. Tražila smo jelovnik kako bismo mogli pogledati cijene, ali konobar je lukavo izbjegao naša pitanja, samo nam je ponavljao kako je sve - jeftino.

image
Screenshot/Reddit/

Supružnici su naručili svaki po pivo i mojito, a bili su prisiljeni naručiti i milkshakeove za djecu, prenosi Daily Mail.

- Nakon što smo sat vremena sjedili ondje, odlučili smo naručiti i hranu. Konobar nam je preporučio lignje, a na jelovniku je pisalo da stoje 19 eura te da s njima idu salata i kruh kao prilog. No onda nam je uručen račun - četiri pića koštaju 78 eura, a lignje 75 eura. Šokirani, dali smo konobaru karticu i tek poslije shvatili da su nam naplatili još više od navedene cifre. Sad su lignje bile 148 eura, milkshakeove, koje nikad nismo niti htjeli, platili smo 38 eura, a salata i kruh, koji su trebali biti besplatni, stajali su nas još 28, odnosno 14,50 eura - napisao je turist na Redditu.

Kad se požalio osoblju restorana, oni su se - naljutili!

- Blagajnica je otrgnula gornji dio računa na kojem su bili podaci o transakciji te ime i adresu restorana. Nisu se potrudili niti oko potpisa nakon transakcije, jednostavno su teretili moju karticu za nevjerojatnih 360,80 eura. Osjećao sam se tako prevareno - kaže oštećeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. srpanj 2024 13:23