DRAMA NA LETU ZA FRANCUSKU

'U AVIONU JE BOMBA!' Norveški zrakoplov sa 167 putnika netom nakon polijetanja iz Stockholma vraćen na aerodrom zbog ozbiljne prijetnje

    AUTOR:
    • Tomislav Kukec

  • OBJAVLJENO:
  • 07.02.2019. u 12:18

FILE PHOTO: A Norwegian Air Boeing 737-800 is seen during the presentation of Norwegian Air first low cost transatlantic flight service from Argentina at Ezeiza airport in Buenos Aires, Argentina, March 8, 2018. REUTERS/Marcos Brindicci/File Photo
REUTERS

Boeing 737 norveškog prijevoznika Norwegian Air vratio se danas u zračnu luku u Stockholmu netom nakon polijetanja jer je dojavljeno da se u zrakoplovu bomba!

Kako javlja Teletrader, zrakoplov je u četvrtak prijepodne sa 169 putnika poletio u sklopu redovne linije za Francusku, točnije Nicu.

Prema švedskim vlastima, netko je nazvao zračnu luku Arlanda gotovo neposredno nakon polijetanja te rekao da je u njemu eksplozivna naprava koja će biti aktivirana. Posada je alarmirana o prijetnji te su se odmah okrenuli i vratili na aerodrom, gdje u ih dočekali brojni pripadnici policije, vatrogasci i druge interventne jedinice.

U tijeku je istraga, a zasad nije poznato je li dojava lažna. Lokalni mediji javljaju kako se putnike evakuira iz zrakoplova u grupama po deset, a bit će provedena detaljna pretraga zrakoplova.

 

Izdvajamo