TRAGEDIJA U FRANKFURTU

U BIZARNOJ 'IGRI SMRTI' U NJEMAČKOJ POGINUO 17-GODIŠNJAK, DVOJE OZLIJEĐENIH Do tragedije je došlo jer su išli testirati svoju hrabrost?

Ilustracija
 REUTERS

Njemačka policija objavila je detalje o tragičnoj nesreći koja se dogodila u utorak u podzemnoj željeznici (S-Bahn) na stanici Ostendstraße u Frankfurtu, a u kojoj je 17-godišnji mladić poginuo i dvojica muškaraca ozlijeđena, javlja Fenix magazin.

Prema policijskom priopćenju u naletu vlaka je teško ozlijeđen 44-godišnjak podrijetlom iz Kazahstana, a lakše je ozlijeđen 44-godišnji Indijac.

Policijski glasnogovornik je u utorak kazao da pretpostavljaju kako su muškarci isprobavali test hrabrosti odmjeravajući tko će se bliže približiti rubu stajališta u trenutku dok dolazi vlak koji ih je povukao.

Nakon što su ispitali nekoliko svjedoka došli su do novih saznanja. Prema izjavama svjedoka jedna je osoba bespomoćno ležala na tračnicama, a dvoje mu je htjelo pomoći u trenutku dok je dolazio vlak.

No, još uvijek nije jasno koji od njih je ležao na tračnicama i zašto je ležao, te jesu li doista isprobavali opasan test hrabrosti ili je pozadina tragedije drugačija.

Policija provodi detaljnu istragu. U podzemnoj željeznici gdje se nesreća dogodila nema nadzorne kamere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:53