MAJKA I DIJETE DOBRO

U Brčkom rodila 13-godišnja djevojčica, u slučaj se uključila policija, javila se i majka: 'Ne znam koliko je njemu, ali znam da je puno stariji...'

 Hanza Media

Cijela javnost u Bosni i Hercegovini ostala je u šoku nakon što je objavljena vijest da je u bolnici u Brčkom rodila jedna 13-godišnja djevojčica. Portal ebrcko saznaje da je djevojčica iz Modriče, te da je romske nacionalnosti. Ovu nevjerojatnu vijest za Dnevni avaz je potvrdio šef Ginekologije brčanske bolnice dr. Slavko Nikić.

- Djevojčica je primljena kada su trudovi već krenuli i mi smo u skladu s procedurama u takvim slučajevima, carskim rezom, uspješno obavili porod. Beba je teška 2,7 kilograma, a i majka i ona su dobro - rekao je Nikić.

U cijeli slučaj se uključila i policija, a mediji u susjedstvu sumnjaju da su roditelji djevojčice odobrili vezu s punoljetnim muškarcem. Reporter Dnevnog avaza je i obišao obitelj djevojčice te s njima porazgovarao o cijelom slučaju.

- Njoj je nepunih 13 godina. Ne znam koliko je njemu, ali znam da je puno stariji od nje...- rekla je je majka djevojčice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:55