RUKOM PISANA ZAHVALA

U JAVNOST PROCURILO PISMO SUPRUGE MICHAELA SCHUMACHERA! Šokirani glazbenik otkrio što mu je napisala Corrina: 'Ovo me oduševilo'

 
Arhivska fotografija iz 2005. godine: Michael Schumacher sa suprugom Corinnom
 REUTERS

U javnost je procuio sadržaj pisma koje je napisala supruga Michaela Schumachera u kojem je progovorila o stanju bivšeg asa Formule 1 nakon skijaške nesreće, prenosi Daily Mail.

Michael i Corinna u braku su 23 godine, a supruga ga je u tom pismu opisala kao borca koji se ne predaje. Pismo je bilo upućeno njemačkom glazbeniku Saschi Herchenbachu nakon što je skladao pjesmu u čast Schumacheru, a Corinni poslao CD sa snimkom. Pjesma se zove 'Rođen za borbu'. Herchenbach je rekao da nikad nije očekivao odgovor, no Corinna mu je poslala rukom pisano pismo.

'Želim vam iskreno zahvaliti za vašu poruku i prekrasan dar koji će nam pomoći u ovom teškom razdoblju. Lijepo je dobiti toliko lijepih želja i riječi, to je velika podrška za našu obitelj. Svi zamo da je Michael borac i da se neće predati', piše u pismu.

Herchenbach je o pismu pričao u razgovoru za njemački magazin Bunte.

'Nisam očekivao da ću uopće dobiti odgovor, a ovo me oduševilo. Pismo je bilo rukom pisano, a Corinna se na kraju potpisala. Napisala je da je zahvalna i da sam pomogao njezinoj obitelji u teškim vremenima', ispričao je.

Nije poznato kada je pismo napisano, no Herchenbach je pjesmu napisao u prosincu 2014., godinu dana nakon Schumacherove nesreće.

Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 pao je tijekom skijanja sa sinom Mickom 29. prosinca 2013., a to se dogodilo u Meribelu u Francuskim Alpama. Desnom stranom glave je udario o kamen, što je razbilo njegovu kacigu. Hitno je prevezen u bolnicu gdje je prošao kroz nekoliko operacija, a idućih je šest mjeseci proveo u komi.

U travnju 2014. se probudio. Tada je iz bolnice u Grenobleu prebačen na privatnu lokaciju, pretpostavlja se u njegovu kuću u blizini jezera Geneva. Smatra se da se za njega sada brine tim od 15 liječnika koji su mu na raspolaganju 24 sata dnevno, a za cijenu od oko 130.000 eura tjedno.

Kada je pušten iz bolnice, Corinna je od javnosti zatražila podršku, no tada je rekla i da neće više javno govoriti i zamolila da se poštuje njihova privatnost. Sadržaj ovog pisma je vjerojatno njezina prva izjava o Michaelu koja je objavljena od tada.

Corinna i Michael su se vjenčali 1995. godine, a par se upoznao na Ferrarijevom tulumu. Sve što je poznato o njima upućuje na to da su bili ludo zaljubljeni, a svađali su se rijetko. Corinna se tek nekoliko puta pojavljivala u javnosti kako bi podržala supruga, a on je podržavao njezinu strast za konjima pa joj je kupio ranč u Teksasu kako bi mogla uzgajati konje.

Par ima dvoje djece, Ginu Marie i Micka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:28