NEVJEROJATNA SREĆA

U JEDNOM DANU DOBILA ČETVERO UNUČADI Tri sestre rodile istoga dana u razmaku od samo dva sata

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 08.11.2019. u 17:19

MODEL RELEASED. Maternity nursery. Newborn babies lying asleep in perspex cots in a hospital maternity nursery., Image: 102408363, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Science Photo Library / Sciencephoto / Profimedia
Science Photo Library / Sciencephoto / Profimedia

Ilustracija

 

U rodilištu najstarije bolnice u Crnoj Gori, Danilo Prvi na Cetinju, tri sestre Olivera, Jasna i Jelena, u petak su, u razmaku od po pola sata na svijet donijele četvero djece.

Prva je u porođajnu salu ujutro oko 9 sati ušla Olivera, koja je rodila Stefanu, nakon nje njena sestra blizanka Jasna rodila je blizance Uroša i Anju, a u 11 sati “serijal” je zatvorila Jelena, koja je na svijet donijela Dariju.

Ginekološki tim predvodio je je dr. Predrag Jovović, a uz njega su tijekom sva tri porađaja bili još dva ginekologa, anesteziolog i pedijatar.

“Porođaji su protekli uredno. Rodilje i njihova djeca su dobro”, kazao je dr. Jovović.

Nakon uspješno obavljenog posla direktorica Opće bolnice Danilo Prvi dr. Sonja Radojičić priopćila je da je njen ginekološko-akušerski odjel dokazao da svojim timskim radom i organizacijom može biti kvalitetan servis građanima Cetinja i Crne Gore.

Kako navode mediji, najsretnija danas je Mara Mugoša, majka tri rodilje, koja je u jednom danu dobila četvoro unučadi.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo