NOVI TREND

U Srbiji dileri primaju drogu putem DHL-a

Trojica uhićenih muškaraca nisu dileri već su samo preuzeli paket, a policija radi na opsežnoj istrazi otkrivanja naručitelja
Sisak, 220109.U sklopu policijske akcije Marakana uhiceni su supruznici i muskarac sa podrucja Kutine zbog zlouporabe opojnih droga. Kod supruznika je pronadjeno je 11 mobitela i veca kolicina domaceg i stranog novca, a kod muskarca 3 mobitela i 3 tisuce eura i sada u istraznom centru zupanijskoj suda u Zagrebu.Kokain.Foto: PU Sisacko - Moslavacka
 Miroslav Kiš / CROPIX

BEOGRAD - Trojica dilera uhićena su u Srbiji nakon što su preuzeli pošiljku DHL-a iz Paragvaja u kojoj se nalazilo čak pet kilograma kokaina. Privođenja osumnjičenih za krijumčarenje droge rezultat su uspješne akcije srpske i njemačke policije koja je srpskim vlastima dojavila informaciju o nadolazećem paketu.

Iako je pošiljka pristigla u Srbiju sredinom tjedna, policija je pustila uhićeni preuzmu te počnu sa 'poslom' kako bi otkrila za koga rade i kome je namijenjen kokain.

Trojica uhićenih, prema raspoloživim informacijama, nisu dileri već su samo preuzeli paket, a policija radi na opsežnoj istrazi otkrivanja naručitelja, piše srpski Press.

Ovo je samo jedan u nizu neuobičajenih pokušaja krijumčarenja droge u Srbiju. Naime, i posljednji je slučaj slanja droge poštom završio uhićenjem kada je u policiji završio predsjednik jedne nevladine organizacije koji je iz Bolivije primio čak 2,5 kilograma droge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:12