OBITELJSKI BIZNIS

U SRBIJI PALA BANDA, SVIH 11 ČLANOVA JE U RODBINSKIM VEZAMA Ukrali su više od 50 automobila pa se hvalili na Facebooku...

 
Srpska policija, Miroslav Jevtović
 Željko Hajdinjak / Facebook, CROPIX

Zbog rukovođenja organiziranom kriminalnom skupinom koja je ukrala više od 50 automobila, uhićeni su braća Miroslav i Goran Jevtović. Uz njih je uhićeno još 9 osoba koji su sudjelovali u kriminalnoj skupini koja je ukradene automobile rastavljala u dijelove i prodavala. Policija je u kućama osumnjičenih pronašla dijelove automobila, ali i alate za provaljivanje u automobile.

Osim uhićene braće, u bandi tu bili još i Nenad Jevtović (39), Radovan Sretenović (25), Goran Ćurčić (46), Ivan Vranić (42), i Marko Jevtović (30), Blagomir Jevtović (70), Goran Paunović (36) i Boban Paunović (34). Svi su uhićeni u rodbinskim vezama, a predvodio ih je Miroslav Jevtović iz Čačka, koji je i vlasnik tamošnjeg hotela i restorana 'Castello', piše Blic.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, vođa te kriminalne skupine živio je na visokoj nozi. Hvalio se skupim automobilima, luksuznim putovanjima i raskošnom kućom, a na fotografijama s Facebooka se vidi da je često bio u društvu poznatih osoba.

Ova je skupina ukradene automobile odvozila u garaže u selu Mojisinju, gdje su ih rastavljali, a dijelove bi prodavali preko interneta, ali i u autoservisima koje su vodili drugi članovi te skupine, javlja Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:54