SMRT DŽEMALA MAHMIĆA

U ZENICI LIKVIDIRAN BIVŠI EUROPSKI PRVAK U KICK-BOKSU Lokalni mediji: Otkriveno tko je ubojica, riječ je o mladom MMA borcu, policija traga za njim

 
Džemal Mahmić
 Facebook

Bivši europski prvak u kick-boksingu Džemal Mahmić (33) ubijen je u utorak u Zenici u obračunu kojega lokalni mediji opisuju kao jedan u nizu sukoba u kojima već godinama sudjeluje.

Mahmića (33) za sada neidentificirani napadač ustrijelio je iz pištolja u jednom restoranu u Zenici nakon čega je pobjegao. Mahmić je navodno u bolnicu dovezen klinički mrtav.

Lokalni portal Zenicablog prije par sati je objavio kako je za Mahmićevo ubojstvo osumnjičen Anto Palavra, 21-godišnjak iz Zenice te sve raspoložive policijske snage tragaju za njim. Mladić, koji je prema ranijim medijskim navodima rođen 1998. u Novoj Biloj, već nekoliko godina osvaja priznanja i postiže zapažene rezultate u MMA borilačkim vještinama, kao član lokalnog zeničkog kluba.

Portal Dnevnog avaza podsjeća kako je ovo bio drugi takav napad Mahmića, koji je višestruki prvak BiH, Balkana i Europe te viceprvak svijeta u kick-boksingu.

Potkraj 2011. godine bio je teško ozlijeđen u tučnjavi i pucnjavi također u Zenici i od tih se ozljeda uspio oporaviti.

Mahmić je bio i osuđen zbog sudjelovanja u pucnjavi u Zenici, kada je smrtno stradao nedužni 18-godišnjak koji se tamo slučajno zatekao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 07:30