ZLOČIN U HOTELU

UBIJEN FRIZER CRISTIANA RONALDA Pronađen je mrtav na krevetu u lokvi krvi, imao je dogovoren sastanak s 'jednim prijateljem'

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 03.11.2019. u 14:07

London, UNITED KINGDOM - Cristiano Ronaldo and pregnant girlfriend Georgina Rodriguez leave novikov restaurant in London after Cristiano won player of the year at the Fifa football awards 2017. Also Sergio Ramos and Pilar Rubio was seen leaving the restaurant.
Pictured: Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, Sergio Ramos, Pilar Rubio
BACKGRID UK 23 OCTOBER 2017, Image: 353728194, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Cristiano Ronaldo

Frizer portugalske nogometne zvijezde Cristiana Ronalda pronađen je mrtav u sobi jednog hotela u Zürichu, izvijestili su u nedjelju portugalski i španjolski mediji.

 

Ricardo Marques Ferreira (40) pronađen je na krevetu u lokvi krvi a sve upućuje da je izboden nožem, izvijestile su novine Correio de Manha i ABC.

 

Beživotno tijelo pronašla je spremačica hotela. U sobi se osjećao vonj alkohola.

 

Novine ABC navode kako je imao dogovoren sastanak s „jednim prijateljem“ u hotelu koji je završio svađom i ubojstvom.

 

Ferreira, rođen na portugalskom otoku Madeiri kao i 34-godišnji nogometaš Juventusa i reprezentacije Portugala, posljednje je dvije godine živio u Zürichu.

 

U hotelu je boravio tjedan dana pa mediji nagađaju da je možda bio upleten u tamošnje podzemlje budući da je taj dio grada poznat po prostituciji i prodaji droge. Policija zasad ne isključuje niti jednu pretpostavku.

 

Ferreira je bio poznat u Portugalu jer je osim za Ronalda radio za razne portugalske glumice i pjevačice.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo