TRI MJESECA SU BILI ZAJEDNO

UBIJENA U STANU NAJBOLJE PRIJATELJICE S novim dečkom otišla na doček Nove u Mađarsku, a on je zadavio nakon ljubomornog ispada na cesti

 
 Facebook/Screenshot

Blanku Kemiveš (25) iz Čantavira prvog dana nove godine ubio je njen dečko Čanad Čeke (29) iz sela Gunaroš kod Bačke Topole, a nezapamćena tragedija dogodila se u mađarskom gradu Segedin gdje je mladi par iz Vojvodine otputovao na doček.

Između njih je, saznaje Blic, došlo do sukoba koji se završio ubojstvom i pokušajem samoubojstva.

- Oko podneva u stanu jedne višekatnice, došlo je do verbalnog sukoba muškarca i djevojke. Sukob je kulminirao, djevojka je teško ozlijeđena i podlegla je povredama. Nakon toga muškarac se pokušao ubiti, ali je ipak pozvao hitnu pomoć koja je konstatirala smrt mlade djevojke, dok se on nalazi u bolničkom pritvoru i protiv njega će biti podnesena kaznena prijava - izjavio je za mađarske medije glasnogovornik policije Kristijan Hubert.

Mađarski mediji objavili kako da se ubojstvo dogodilo u stanu, iako su mladić i djevojka svađu započeli ranije ispred zgrade i da je uzrok svađe i napada na djevojku ljubomora.

U selu Čantavir kod Subotice, odakle je ubijena Blanka, vlada muk. Mještani su u šoku. Za tragediju su saznali iz medija, a za Blanku kažu da je bila izuzetno lijepa djevojka i da je ovo ogromna tragedija za njenu obitelj.

Blankina obitelj nije imala snage govoriti o tragediji.

- Znala sam Blanku iz viđenja. S tim mladićem nije bila dugo u vezi, tek oko tri mjeseca. Oni su otišli na doček u Segedin, a stan u kojem je ubijena je stan njene najbolje prijateljice. Jedan mladić nam je pričao da je on njenu prijateljicu sreo u klubu 1. siječnja u ranim jutarnjim satima, ali da Blanka i njen dečko nisu bili tamo - kazala je za Blic jedna Blankina poznanica iz Čantavira.

Mladi pričaju da je Blanka bila puna energije, pomagala je u obiteljskoj knjigovodstvenoj firmi, ali se bavila i manikurom.

- Jedino što znamo je da je taj mladić bio iz drugog sela, ali kako i gdje su se upoznali i kakva im je bila veza, to možemo samo nagađati. Potreseni smo. Blanka je izrasla u pravu ljepoticu, uvijek nasmijana, išla je na treninge, svuda ju je bilo. Ljepota i mladost u jednom. Iskreno se nadamo da će mladić dobiti zasluženu kaznu, što god da je bio motiv njegovog čina - pričaju Čantavirci.

Prema njihovim saznanjima, djevojka je zadavljena, ali još nisu poznati službeni detalji tragedije. Vjeruju da je moguće ono što pišu mađarski mediji, da je u pitanju ljubomora.

- Blanka je bila prelijepa i iz dobre obitelji, to je sve što mogu reći. Šokiran sam. Današnja omladina nam je kratkih živaca i ako se sumnja da je ljubomora uzrok, vjerujem da jest. Nažalost, dvije obitelji su zavijene u crno i Blanku ništa ne može vratiti - kazao je poznanik Blankinih roditelja za Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:50