SLUČAJ POD ISTRAGOM

'UKRALI SU AUTO DOK JE MOJA KĆI BILA U NJEMU, POMOZITE!' Trogodišnja djevojčica pronađena mrtva u potopljenom automobilu u rijeci

 
 Facebook/Twitter

Samo nekoliko dana prije navršenog trećeg rođendana malena Kiara Moore iz britanskog Cardigana pronađena je u rijeci Teifi u potopljenom automobilu za koji je njezina majka Kim Rowlands prethodno prijavila da je ukraden.

- Možete li molim vas tražiti moj automobil, ukraden je dok je moja trogodišnja kći bila u njemu. Molim vas, dijelite ovu objavu - napisala je Rowlands na Facebooku.

Nakon što je majka objavila da je njezin Mini ukraden u ponedjeljak poslijepodne pokrenuta je velika potraga. Cesta je blokirana, a u zrak su podigli helikoptere. Međutim, potraga je završila tragično.

Nakon dva sata policija je pronašla automobil u rijeci, a djevojčica je prebačena u bolnicu gdje je preminula.

- Ljudi su u šoku, ovo je veliko iznenađenje za ovako mali grad. Inače se ništa ne događa i ovo je velik šok - kazao je jedan mještanin.

Kiarin otac Jet Moore napisao je na Facebooku kako je Kiara umrla unatoč naporima liječnika.

- Hvala svima na pomoći večeras i veliko hvala policajcima koji su skočili u rijeku kao i ostatku spasilačke službe zbog svega što su učinili. Nažalost, Kiara je imala divan no kratak život - napisao je.

Policija je izvijestila kako nitko nije uhićen no kako je istraga u tijeku. Također mole sve svjedoke da im se jave.

Zasad nema informacija o tome tko je mogao biti u autu prije nego li je završio u rijeci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:14