BILA JE JAKO SRETNA

UNUK OSTAO BEZ TEKSTA KAD JE VIDIO ZA ŠTO MU BAKA KORISTI SKUPU LOUIS VUITTON TORBU KOJU JOJ JE POKLONIO 'Iznimno je vodootporna, ali pomalo teška'

Ilustracija
 O.Horbacz, Goran Šebelić / CC, HANZA MEDIA

Objava na društvenoj mreži u Tajvanu postala je viralna senzacija nakon što je korisnik otkrio da njegova baka krivo koristi dizajnersku torbu koju joj je poklonio, piše BBC.

U objavi (na kineskom) piše da baka nije shvatila da je njezina torba poznata Louis Vuitton torba te da ga je prilikom jednog druženja dočekala s torbom punom živežnih namirnica i svježom ribom.

Uzbuđeno mu je rekla da je nova torba iznimno vodootporna, ali pomalo teška.

Torba 'Neverfull' ('Nikad puna') iznimno je cijenjena u Aziji i diljem svijeta te se prodaje po cijeni od 1.100 američkih dolara (nešto manje od 7.700 kuna).

U objavi korisnik objašnjava da mu je dojadilo gledati kako njegova baka godinama koristi staru torbu te da joj je htio pokloniti novu skupocjenu.

Premda je priznao da je ostao bez teksta kada je vidio svoju baku kako mu maše s torbom punom svježe ribe, rekao je da je odlučio ne napomenuti joj da griješi kad je vidio koliko je sretna zbog nove torbe.

Objava je do sada lajkana više od 31 tisuće puta.

'Tvoja je baka sigurno najdotjeranija osoba na tržnici, vjerojatno hoda kao da je modnoj pisti. Čak je i ribi porasla vrijednost!', napisao je jedan korisnik.

Drugi se korisnik referirao na glasinu da je Louis Vuitton prtljaga putnika na Titanicu preživjela potapanje. 'Nije ni čudo da Louis Vuitton torba ima tako dobru reputaciju: traje jako dugo i iznimno je izdržljiva!'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:25