UBOJSTVO

UPUCAO MIGRANTA HICEM IZ LOVAČKE PUŠKE I NJEGOVO TIJELO BACIO U JAMU? Policija istražuje što se točno dogodilo u selu Vranjska...

Muškarac je ispričao da je u kući zatekao grupu migranata s kojima se posvađao. Počeli su se otimati za pušku koja je u jednom trenu opalila
 Robert Fajt / CROPIX

Nepoznati muškarac, najvjerojatnije migrant, ubijen je u selu Vranjska na području Bileće, pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Muškarac je ubijen jednim metkom u glavu, a premda se sumnja da je ubijen u subotu navečer, tijelo je otkriveno tek jučer ujutro, nakon što je, prema pisanju medija u BiH, mještanin Vranjske došao u policiju te rekao da je ubio migranta.

Prema pisanju portala Klix.ba, muškarac koji je prijavio ubojstvo policiji je ispričao da je u kući zatekao grupu migranata te da je nakon prepirke došlo do naguravanja i otimanja jedne puške koja se nalazila u kući te da je prilikom naguravanja puška opalila i ubila migranta.

Muškarac, za kojega mediji navode inicijale M. Č., jučer oko 9.30 sati ušetao je u policijsku postaju u Bileći te ispričao svoju verziju priče.

Policija je nakon ove informacije otišla na mjesto događaja te doista i pronašla beživotno tijelo koje je bilo bačeno u jednu jamu na području Vranjske. “Kako smo obaviješteni, došlo je do incidenta između mještanina i jedne osobe za koju se smatra da je migrant. Uviđaj na mjestu incidenta je u toku i on bi trebao utvrditi uzroke”, rekla je jučer ujutro za Klix.ba Vanja Antelj, glasnogovornica trebinjske policije.

Policija i tužiteljstvo angažirali su se na slučaju, u kojem će istraga tek pokušati rasvijetliti što se u Todorićima točno dogodilo u subotu navečer. Tijelo je prevezeno u bolnici na obdukciju, a kako ubijeni muškarac kod sebe nije imao nikakve dokumente, njegov identitet se tek treba utvrditi.

Također će biti potrebno napraviti niz analiza poput medicinskoga vještačenja i slično kako bi se utvrdilo je li M. Č. govorio istinu kada je rekao da je do smrti došlo prilikom naguravanja i otimanja puške.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:16