STRAVIČAN SLUČAJ

UŽAS U OBITELJSKOM PODRUMU: AMERIKA U ŠOKU NAKON PRONALASKA DVOJE OBJEŠENE DJECE Majka iza rešetaka, policiji tvrdila da je sin 'želio umrijeti'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 03.12.2019. u 19:48

Members of the Philadelphia Police Department work the scene of a police standoff after six officers were shot August 14, 2019 on North 15th Street in Philadelphia, Pennsylvania. The suspect was apprehended early Thursday morning. News Philadelphia Standoff, Image: 465550049, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Ilustracija

 

Tridesetšestogodišnja Amerikanka optužena je da je objesila svoje dvoje djece u podrumu u Pennsylvaniji, iako tvrdi da su 4-godišnjakinja i njezin 8-godišnji brat počinili samoubojstvo.

"To je strašan i tragičan događaj", rekao je John Adams, tužitelj okruga Berks na konferenciji za novinare u ponedjeljak, nakon uhićenja majke Lise Snyder.

Majka, koja je sama podizala dvoje djece, privedena je više od dva mjeseca nakon što su djeca pronađena obješena u mjestu Albany Township, stotinjak kilometara sjeverno od Philadelphije.

Majka je 23. rujna pozvala pomoć, tvrdeći da je u podrumu pronašla obješenu djecu.

Spasioci su pronašli starijeg Connera i mlađu sestru Brinley obješene, te ih bezuspješno pokušali reanimirati.

Majku je policija dvaput ispitala, i ona je rekla da je sin, koji je bio pretio, u školi "trpio nasilničko ponašanje i da je želio umrijeti".

No njezino je svjedočenje odmah izazvalo niz pitanja jer se osmogodišnjaci u načelu ne ubijaju, a Conner je imao i lakšu tjelesnu manu zbog koje bi se vrlo teško sam uspio objesiti.

Serija razgovora s bližnjima i sa školom nije pokazala da je dijete bilo žrtva vršnjačkog nasilja.

Računala i mobilni telefoni majke pokazali su da je pretraživala na internetu kako se provodi ubijanje vješanjem i gušenjem ugljičnim monoksidom.

Jedan je svjedok kazao da je ona "pokazivala znakove depresije i nije se brinula za djecu".

Lisa Snyder stavljena je u pritvor i ne može izaći uz jamčevinu.

Pred sud bi trebala izaći 12. veljače, a tužitelj je rekao da još ne zna hoće li tražiti smrtnu kaznu.

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo