KOBNA SVAĐA

UŽAS U POZNATOM NJEMAČKOM RESTORANU KOJI JE U VLASNIŠTVU HRVATSKE OBITELJI Vlasnici pronašli beživotna tijela konobarice iz Hrvatske i njenog partnera

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.04.2018. u 12:57

Police officers stand guard as colleagues search a suspicious vehicle during a raid on a building in Britz, south Berlin, Germany November 26, 2015. German police commando units arrested two people suspected of planning an attack and searched an Islamic cultural centre on Thursday, a police spokesman said. Police raided the cultural centre in western Berlin and arrested two men aged 28 and 48 at a separate location in the south of the capital. An object
Fabrizio Bensch / REUTERS

 

Mrtva tijela muškarca i žene pronađena su u petak uvečer u restoranu Paul’s u Köln-Niehlu. Restoran je dugi niz godina u vlasništvu obitelji Đerek i nalazi se u Friedrich-Karl-Straße, u dijelu grada pod nazivom Niehl.

Tijela su pronašli vlasnici nakon što su čuli pucnjavu u podrumu restorana, a kada su ušli u podrum doživjeli su šok.

Fenix magazin od članova obitelji doznaje da je riječ o Hrvatici N. V. (50) koja je u restoranu radila kao konobarica, a muškarac (49) je bio njezin partner.

Obitelj vlasnika restorana sumnja da je zbog ljubomore došlo do svađe para nakon čega je uslijedila pucnjava sa smrtnim ishodom. Prema prvim informacijama, sumnja se kako je muškarac pucao u svoju partnericu i usmrtio je, a potom se sam ubio.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo