I TO JE AMERIKA...

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Razbio čovjeku lubanju metalnom cijevi zbog sitniša, pokćerka: 'Strašno, toliko sam se uzrujala da nisam mogla pogledati video'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.07.2018. u 11:57

Screenshot YouTube

 

Divljački napad u njujorškoj podzemnoj željeznici zgrozio je građane 'grada koji nikad ne spava', a optuženi je u ponedjeljak priveden.

Geovannie Nieves (35) iz Crown Heightsa u Brooklynu optužen je za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, no prava je čudo da nije došlo do tragedije.

Incident je snimljen u subotu navečer, oko 21:15, a snimka pokazuje Nievesa kako prilazi 59-godišnjem muškarcu i nešto mu dobacuje. Verbalna prepirka ubrzo je eskalirala, a zatim se može vidjeti Nievesa kako udara čovjeka metalnom cijevi.

Mery Meza, pokćerka žrtve kaže kako je bila toliko uzrujana da nije mogla pogledati niti video incidenta.

- Nitko ne zaslužuje da mu se tako nešto dogodi, kazala je CBS-u.

 

Nakon napada, Nieves je sišao na sljedećoj stanici i pobjegao. Ostavio je žrtvu s razbijenom lubanjom, a nesretni čovjek trenutno je u bolnici i nalazi se u teškom stanju, no ozljede nisu opasne po život.

Meza vjeruje kako je prepirka počela zbog novca.

- Koliko je meni poznato, lik je tražio novac, odnosno prosio je novac po vlaku. Pričao je na španjolskom, moj poočim ne priča španjolski pa pretpostavljam da ga je to iziritiralo jer nije dobio nikakav novac, kroz suze je zaključila pokćerka.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo