BARBARSKI NAPAD

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Maskirani napadači pretukli oporbenog srpskog političara i razbili mu glavu, tukli su ga letvama i šipkama

 
 Twitter Levica Srbije

Uoči održavanja tribine Saveza za Srbiju u Kruševcu, večeras je napadnut čelnik Levice Srbije Borko Stefanović. Osim Stefanovića, brutalno su pretučeni i aktivisti Levice Srbije, Boban Jovanović i Marko Dimić. Stefanović je zbog težih ozljeda glave prevezen u bolnicu. Udarce u glavu je zadobio i Dimić, a Jovanoviću su napadači izbili dva zuba i rasjekli mu usnu, javlja N1.

Fotografije napadnutih objavila je Levica Srbije na svom Twitteru. Dodaju da su ih maskirani napadači udarali šipkama i drvenim letvama, a iz Saveza za Srbiju su rekli da su napadači imali kapuljače na glavi.

'Grupa batinaša naoružanih šipkama presrela je Stefanovića ispred MZ Rasadnik u Kruševcu, oborila ga na asfalt i bjesomučno tukla. Pošto su Stefanoviću u pomoć pritrčali Jovanović i Dimić, napadači su se obrušili i na njih', priopćeno je iz Saveza za Srbiju. U Savezu dodaju i da je napad na njihove članove posljedica hajke koju režim Aleksandra Vučića vodi protiv političkih neistomišljenika.

Blic piše da srpska policija traga za napadačima ted a su odmah nakon događaja izašli na lice mjesta te poduzimaju sve kako bi pronašli i identificirali napadače. Policija je priopćila da je o svemu obaviješteno i nadležno tužiteljstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:50