ŠOKANTAN SLUČAJ

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: PRISILJAVALI DIJETE DA KLEČI NA SJEMENJU Nakon 9 sati uraslo je u duboke rane, roditelji se pravdali: 'Nismo znali da boli'

 
Snimka s mobitela - Sergej Kazakov tjera dječaka na klečanje
 police video / east2west news / East2West News / Profimedia

Sadistički šef IT kompanije iz Omska u Rusiji optužen je da je svojeg osmogodišnjeg posinka prisiljavao da kleči satima na sjemenu heljde do te mjere da bi sjeme pustilo korjenje u njegovim ranama. Policija je doznala za torturu nakon što je dječak pobjegao od kuće i ispričao susjedi što se događa.

Monstruozni Sergej Kazakov (35) silio je dječaka da na heljdinom sjemenu kleči i po devet sati, saznalo se u sudnici. Okrutnu je kaznu odobrila i dječakova majka, a dugotrajna izloženost sjemenu uzrokovala je duboke rane i puštanje korijenja, piše Mirror. Sjeme su mu morali ukloniti operacijom u bolnicu u Omsku.

Detektiv je opisao da se u uznemirujućem videu vidi kako Kazakov udara dijete i vuče ga za kosu. Dječaka se može čuti kako viče i plače da ga boli, ali sadist ga i dalje udara nogama. Osmogodišnjak je nekako skupio hrabrosti i pobjegao susjedi te zamolio za pomoć. Ona je odmah pozvala liječnike zbog strahovitih rana na koljenima.

Alina Jumaševa, 27-godišnja majka dječaka, tvrdila je da su Kazakov i ona pronašli ovaj oblik kazne na internetu te ga primijenili nakon što je dijete zakasnilo doma iz škole jer se ostalo igrati.

Osim što su ga tjerali da kleči na sjemenu, izgladnjivali su ga, nekad i po četiri dana, ispričali su istražitelji, a Kazakov je dijelove mučenja čak zapisivao u dnevnik. On je zadržan u pritvoru, a njegova supruga je dobila kućni pritvor. Nakon mjesec dana u bolnici dječaka su pustili na njezinu skrb, javljaju ruski mediji. Također, dječak je navodno, kad je saznao da se vraća ‘doma’, pitao sestru u bolnici hoće li ga sad poslati živjeti u dobru obitelj. Majka je tvrdila da klečanje na sjemenu nije boljelo.

UPOZORENJE! Objavljene fotografije nekima bi mogle biti uznemirujuće

- Sama sam to provjerila i napravila sam eksperiment. Klečala sam na sjemenu i nije me boljelo. Zato sam dozvolila Kazakovu da primijeni tu vrstu kazne - rekla je. Kazakov je pak tvrdio da je tu vrstu kazne primijenio samo jednom, no policija je pronašla na njegovom mobitelu još desetke snimljenih pa obrisanih videa.

Dijete je bilo vidljivo iscrpljeno i depresivno kad je pobjeglo.

Kazakov, koji ima vlastitu tvrtku koja se bavi razvojem računovodstvenih programa, i njegova supruga osumnjičeni su za mučenje, narušavanje zdravlja dječaka i neadekvatnu brigu za dijete.

Školska učiteljica djeteta, Olga Pidžakova, ispričala je medijima da je dječak inteligentan i bistar, ali se na njemu vidio strah:

- On je dobro, pozitivno dijete. Njegova majka stalno dolazi na roditeljske sastanke. Uvijek je čist i lijepo odjeven. Nitko, baš nitko, niti ja ni drugi nastavnici ni učenici nisu bili svjesni da ga maltretiraju kod kuće. Tek smo sad saznali da je zapravo bio previše uplašen da bi bilo što rekao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 08:45