OSVETNIČKI POHOD U BRAZILU

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: OSVETA PRED OLTAROM Ušetao u crkvu iza sretnog para, a onda izvukao pištolj i počeo pucati po gostima

 Screenshot

Umberto Ferreira dos Santos iz Brazila, poznat pod nadimkom Betinho, nonšalantno je ušetao u crkvu u gradu Alagoas iza mladenke i mladoženje, a onda, kada su došli do oltara, izvukao pištolj koji je držao zataknut u hlače i počeo nasumice pucati po gostima.

Navodno mu je cilj bio smaknuti oca i sina koji su na vjenčanje došli kao svjedoci, kako bi osvetio smrt svog vlastitog sina.

Puniji muškarac odjeven u običnu polo majicu i hlače mirno je koračao iza sretnog para te je, kada je došao do drugog reda, nespretno izvukao pištolj i zapucao. Prije nego li su gosti shvatili što se događa i prije nego li je kamerman koji je snimao vjenčanje maknuo kadar s napadača, vidi se kako čovjek koji je sjedio u klupi pada beživotno na pod.

U crkvi je nastao kaos, a kamerman je ubrzo nastavio snimati goste kako jure prema oltaru, a Santos mirno izlazi iz crkve.

U osvetničkom pohodu ranjeno je troje ljudi iz iste obitelji: Cicero Barbosa da Silva (62), njegov sin Edmilson Bezerra da Silva (37) i njegova supruga koja nije identificirana.

Cicero i Edmilson podvrgnuti su operaciji te se u stabilnom stanju nalaze u bolnici, a Edmilsonova supruga je puštena nakon saniranja rane koji je zadobila kada joj je metak okrznuo ruku.

Inače, Santos je gradski vijećnik i rođak mjesnog zastupnika Joa Pereire.

Policija vjeruje kako je Santosov motiv bilo nedavno ubojstvo njegovog sina za čiju je smrt Edmilson glavni osumnjičeni.

I prema riječima svjedoka, Santos je, prije nego li je zapucao, Edmilsona optužio zbog smrti svog sina.

Policija je izvijestila kako su pretražili područje, no kako još uvijek nisu pronašli Santosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:33