NOVA ŽRTVA RATA KLANOVA

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Snimljena brutalna egzekucija vlasnika poznate podgoričke diskoteke usred bijela dana. Pokušao je pobjeći, ali nije imao šanse

 Screenshot YouTube

Prije desetak dana nepoznata osoba je u podgoričkom naselju Stari aerodrom pucala na Miodraga Kruščića, vlasnika poznate diskoteke 'Beagle'.

I dok policijska istraga još traje, pretpostavlja se kako je Kruščić nova žrtva rata crnogorskih mafijaških klanova, a iz policije je potvrđeno da je Kruščić bio u poslovnim odnosima sa ljudima za koje se sumnja da imaju veze sa pripadnicima 'škaljarskog' klana.

Kurir je objavio snimku brutalne likvidacije, a na snimci se može vidjeti krupan, visoki muškarac, obučen u crno, sa kapuljačom na glavi i silikonskom maskom na licu kako prilazi stolu za kojim Miodrag Kruščić sjedi sa novinarkom podgoričkih Vijesti i puca u njega.

Kruščić, koji ga je primjetio kako dolazi kroz prolaz zgrade, ustaje od stola, ali ubojica već puca u njega.

O odlučnosti ubojice najbolje govori podatak i da je Kruščić, ranjen, pokušao pobjeći ali je nakon dva-tri metra pao na travu. Ubojica mu tada prilazi i u njega ispaljuje još hitaca a potom odlazi istim putem odakle je došao.

Snimku brutalnog ubojstva pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:42