NAPAD

VIDEO: BIJESNI OTAC IZUDARAO NASTAVNIKA KOJI JE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO NJEGOVU KĆER Udarao ga i rukama i nogama, u 15 sekundi ga mlatnuo 22 puta

 
 Screenshot / YOUTUBE

Otac 15-godišnje učenice srednje škole Santa Maria u argentinskom gradu Concepciónu u ponedjeljak je u prostorijama škole više puta rukama i nogom udario nastavnika Jorgea Cruceña (30), kojeg njegova kći tereti za seksualno zlostavljanje, piše Mirror.

Školske nadzorne kamere snimile su kako nepoznati muškarac opetovano udara spomenutog profesora. Prema izračunu Mirrora, muškarac je Cruceña udario 22 puta u otprilike 15 sekundi. Brutalni napad na nastavnika iz neposredne je blizine pratila 15-godišnjakinja koja ga je optužila za zlostavljanje.

Nepoznati je muškarac nakon napada napustio prostor škole, a na snimci se može vidjeti da je nastavniku zbog intenziteta udaraca potekla krv.

Prema pisanju lokalnih medija, Cruceño je prijavljen zbog sumnji na seksualno zlostavljanje, a napad se navodno dogodio kada su roditelji 15-godišnjakinje došli u školu s nadležnima razgovarati o situaciji. Otac djevojke je tada navodno sreo nastavnika i napao ga.

Cruceño je udaljen sa svoje pozicije u školi, a mediji pišu da je potražio i pravnu pomoć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:22