DRAMA NA POGREBU

VIDEO: BIZARNI INCIDENT NA POGREBNOJ POVORCI Na putu prema groblju skrenuli prema bolnici. Članovima obitelji učinilo se da čuju jecaje iz lijesa

 
 YouTube

Pogrebna povorka s tijelom 65-godišnje Argentinke, koja je preminula u srijedu u Buenos Airesu, na putu prema groblju skrenula je i odvezla se pred bolnicu. Naime, vozaču pogrebnog vozila i članovima obitelji učinilo se da iz lijesa s pokojnicom čuje zvukove. Prema opisu, radilo se o zvucima lupanja i prigušenom jecanju koje je dopiralo iz lijesa, kako prenosi Daily Mail.

Stoga se povorka, umjesto na groblje, dovezla ravno pred bolnicu Blas L. Dubarry da liječnici pregledaju tijelo. Ispalo je da se radi o lažnoj uzbuni: liječnik je potvrdio da je žena mrtva najmanje 24 sata.

Video snimljen na licu mjesta pokazuje kako liječnik i osoblje bolnice uz članove obitelji stoje uz pogrebno vozilo da ispitaju tijelo u lijesu.

Na koncu se pretpostavlja da se radi o zabuni, ili je pak tijelo pokojnice ispuštalo zvukove uslijed nagomilavanja plinova, a jecaji su mogli nastati kočenjem mišića koji kontroliraju glasnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:44