OPSJEDNUTA SERIJSKIM UBOJICAMA

VIDEO: BRITANKA DOBILA DOŽIVOTNI ZATVOR ZBOG UBOJSTVA AUTISTIČNOG TINEJDŽERA 'Bio mi je na listi' MAJKA UBIJENOG PAJIĆA 'Ona je odvratna životinja'

 
Jemma Lilley (lijevo), Aaron Pajich (desno)
 WA Police/Supreme Court of Western Australia

Britanka Jemma Lilley (26), koja je 'opsjednuta' serijskim ubojicama, osuđena je na doživotan zatvor nakon što je autističnog tinejdžera prvo davila, zatim izbola nožem te na kraju i zakopala tijelo nesretnog Aarona Pajicha u zapadnoj Australiji.

Lilley, koja je prije preseljenja u Australiju živjela u engleskom gradu Stamfordu, ubila je 18-godišnjeg Pajicha u svojoj kući u Perthu, zakopavši ga u plitkom grobu u svom vrtu te kasnije prekrila grob s betonom i keramičkim pločicama.

Poremećena Britanka osuđena je skupa sa svojom cimericom Trudi Lenon (43) u srijedu na doživotan zatvor s mogućnošću pomilovanja tek nakon 28 godina.

Na sudu je Lilley iznijela šokantne detalje što ju je nagnalo na ovaj sumaniti čin. Tako je u neko doba odlučila sastaviti listu što sve mora napraviti prije svoje 25 godine, pa je jedva dočekala da na toj listi prekriži ubojstvo.

- Nakon ubojstva osjećala sam se tako puna sebe i euforično da nisam izdržala a da se ne pohvalim kolegi s posla, kazala je pred šokiranim porotnicima.

Prije toga napisala je i knjigu pod nazivom 'SOS', a koja se bavi životom serijskog ubojice.

U razgovoru s novinarima nakon suđenja Nina Lilley (48), Jemmina pomajka kazala je da se već tada moglo naslutiti da s njom nešto nije u redu.

- Imala sam velikih problema s tom knjigom. Na početku sam mislila: 'OK, napisala si horor priču'. No, nije mi se svidio sadržaj te knjige.

Oduvijek je bila opsjednuta serijskim ubojicama, ali govorila bi mi da je to njen način da se riješi frustracija koje je imala u djetinjstvu, ispričala je novinarima Guardiana pomajka.

Međusobna optuživanja

Posebno je odvratan način na koji je nesretni Pajich namamljen u kuću strave u kojoj će i skončati svoj mladi život.

Lenon je na sudu izjavila kako je tog kobnog 13. srpnja 2016. godine Pajich pozvan u njihovu kuću da im instalira igrice na kompjuteru, a onda mu je Lilley prišla s leđa i davila ga žicom sve dok joj žica nije pukla u rukama, a nakon toga je mladića izbola tri puta nožem.

Inače, na sudu su cimerice iz pakla jedne drugu optuživale za ubojstvo, no čini se kako su Lilley ipak presudile inkriminirajuće poruke kojima se hvalila svojoj cimerici.

Nakon presude, Sharon Pajich, majka ubijenog tinejdžera, kazala je kako joj je 'slomljeno srce' te da će se s tim užasom 'morati nositi do kraja života'.

- Mog dragog dečka, mog prvorođenog sina koji je bio pun života ubile su odvratne životinje i ne bi smjele više nikada ugledati svjetlo dana. Zaslužuje sve najgore zato jer su nevinog dečka otele iz ruku njegovih voljenih, zaključila je neutješna majka Aarona Pajicha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:04