NEVJEROJATNO

VIDEO: ČEKALA IH JE SMRTNA KAZNA, ALI ONI SU IMALI DRUGE PLANOVE! Pogledajte nestvaran bijeg sa suda optuženih dilera

 
Sigurnosne su kamere snimile bijeg sa suda
 CCTV

Tri osobe optužene za posjedovanje droge, Nilthes Noi te supružnici Wisetrit Sirinapa i Bart Allen Helmus, u ponedjeljak su u zgradi suda u tajlandskom gradu Pattayji, neslužbenoj 'svjetskoj prijestolnici grijeha', ustrijelile su i nožem probole policajca te pobjegle u kamionu, piše Bangkok Post.

Glasnogovornik suda Hongwilai Suriyan rekao je da maksimalna kazna za posjedovanje droge ona smrtna.

Prema podacima policije, spomenuti i još 11 zatvorenika specijalnog zatvora u gradu Nong Pla Laiju tog su ponedjeljka prevezeni na sud. No, gotovo odmah nakon što su Noi, Sirinapa i Helmus dovezeni na sud začuli su se glasni povici i pucnji pištolja.

Suriyan je rekao da su Noi i Helmus upucali i nožem uboli policajca Photipana Thanameta. Policajac se trenutno nalazi u bolnici u kritičnom stanju.

Nakon što je ustrijelio policajca, Noi je pravosudnoj policiji rekao da njemu, Sirinapi i Helmusu oslobode put kako bi mogli pobjeći.

Troje bjegunaca, čije su noge inače bile povezane lisicama, potom su iz zgrade suda preko stražnjih vrata izašli na parkiralište gdje su iz pištolja zapucali u zrak, ušli u kamion marke Isuzu te pobjegli.

U ovom trenutku nije jasno kako su optuženi došli do pištolja i noža te je li ih kamion na parkiralištu čekao. Policija je rekla da trenutno pregledava sigurnosne kamere koje su postavljene duž puta koji su optuženi koristili za bijeg. Prema svemu sudeći, njihov je bijeg bio planiran.

Prema sudskom spisu, Noi je optužen za posjedovanje 229 tisuća i 800 tableta metamfetamina i 100 tableta ecstasyja. Helmus i Sirinapa se terete za posjedovanje kilograma kristalnog metamfetamina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:39