INCIDENT U PODGORICI

VIDEO: CRNOGORSKI POLITIČAR KOJI JE 2018. NAJAVLJIVAO DOLAZAK U KNIN ZBOG 'ISPRIKE SRBIMA' UHIĆEN NA KROVU AUTOMOBILA Policija ga je jedva svladala...

 
 screenshot FB

Crnogorski političar Marko Milačić, predsjednik stranke Prava Crna Gora, uhićen je danas oko 11.30 sati u centru Podgorice, a hapšenje se dogodilo nakon što je policija zaustavila njegovo vozilo u kojem su bili rekviziti za perfomans ispred zgrade Vrhovnog državnog tužiteljstva Crne Gore, javlja B92.

Nakon što je došao pauk koji je trebao ukloniti njegov automobil, Milačić se prvo popeo na to vozilo, a potom i na krov stranačkog automobila gdje je održao "posmrtni govor" za Vrhovno državno tužiteljstvo i "preminulo crnogorsko pravosuđe".

Policija je pokušavala uvjeriti Milačića da siđe s krova automobila, ali je on to odbijao pa su morali intervenirati.

Desetak minuta trebalo je trojici policajaca da savladaju Milačića koji se držao za kran pauka. Svladali su ga tek uz primjenu sprej suzavca, stavljene su mu lisice na ruke te je na kraju završio u 'marici'.

Podsjetimo, Milačić je prošlog ljeta dospio u fokus hrvatske javnosti nakon što je na presici najavio kako dolazi u Knin jer se "želio ispričati srpskom narodu zbog sudjelovanja crnogorskog brigadira Ivana Mašulovića na obilježavanju proslave akcije Oluja".

Vojni izaslanik Crne Gore u Hrvatskoj, brigadir Ivan Mašulović, sudjelovao je u kolovozu 2018. na obilježavanju Dana pobjede u Kninu. Kako je priopćilo Ministarstvo obrane Crne Gore, on je ondje sudjelovao u sklopuu redovnih aktivnosti i na poziv domaćina, u skladu sa uobičajenim diplomatskim protokolom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:04