IZBJEGNUTA TRAGEDIJA

VIDEO: DJEČAK USKOČIO U DUBOKI BAZEN I POČEO SE UTAPATI U blizini nije bilo nikoga da mu pomogne, no ipak je imao sreće

 
 Youtube

Dječaka koji se utapao u bazenu za odrasle, u posljednji je trenutak spašen kad ga je uočio i na suho izvukao čuvar bazena.

Video koji je snimila nadzorna kamera prikazuje trenutak u kojem trogodišnjak izlazi iz malog bazena za djecu i odlazi u bazen za odrasle na jednom kupalištu u Brazilu.

Ne sluteći da je u drugom bazenu voda puno dublja, dječak prvo trenutak sjedi na rubu bazena a potom skače u njega no odmah potone na dno. Kako u tom dijelu bazena nije bilo nikoga, nitko nije primijetio agoniju dječaka koji je dobrih 20 sekundi bio po vodom.

Zapravo, skoro nitko jer se srećom čuvar bazena Alex Sandro našao u blizini, primijetio dječaka i izvukao ga na suho.

Kad ga je izvukao na sigurno, Alex je nježno zagrlio dječaka kako bi ga utješio.

'Bilo je pravo čudo da sam se tu našao u pravo vrijeme. Odmah sam primijetio da se utapa, no u blizini nije bilo nikoga da mu pomogne. Potrčao sam i povukao ga za ruku. Kad sam ga izvukao, zagrlio sam ga i zahvalio bogu što je sve prošlo u najboljem redu', rekao je Alex.

Dječakova majka bila je u blizini no u tom je trenutku baš dojila mlađe dijete. S njima je još bila i dječakova teta, no otišla je po malo vode za piće i nakratko ostavila dječaka.

Upravitelj bazena Flavio Santos je rekao da je prava sreća da se Alex zatekao u blizini jer je područje koje stalno obilazi, jako veliko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:42