SAMA ORGANIZIRALA OKUPLJANJE

VIDEO: DJEVOJČICA (10) ŠOKIRALA MILIJUNE OVOM SNIMKOM 'Gdje su joj roditelji? Čekala je sama u parku, mogao joj se pojaviti neki pedofil!'

 
 YouTube

Desetogodišnja djevojčica Alina iz Rusije objavila je snimku na YouTubeu u kojoj govori da je tužna što nitko nije došao na okupljanje koje kaže da je organizirala, a u snimci se i rasplakala.

Okupljanje, tzv. "meet and greet", bilo je namjereno njezinim obožavateljima na društvenim mrežama, što je trend koji je vidjela kod drugih YouTube 'vlogera'.

U snimci je ispričala da je puno ljudi potvrdilo da će doći na okupljanje, no da se nitko nije pojavio, a čekala ih je više od pola sata u parku.

Snimku je do trenutka objave ovog teksta pogledalo više od dva milijuna ljudi, a dobila je i tisuće novih pretplatnika.

Osim onih koji su joj ispod snimke ostavljali riječi utjehe i podrške, javili su se i zabrinuti korisnici koji se pitaju kako je moguće da je sve ovo organiziralo jedno 10-godišnje dijete. Mnogi se pitaju i gdje su joj roditelji dok im djevojčica sama u parku, koji može biti jako opasan za djecu bez nadzora, čeka ljude koje uglavnom poznaje samo preko društvenih mreža.

- Bolje da nitko nije došao, nego da joj se tamo pojavio pedofil - kaže jedna korisnica u komentarima.

- Zašto roditelji ne kontroliraju što im djeca rade na internetu - pita se više korisnika, koje brine i što je događaj djevojčica objavila javno, pa je netko sa zlim namjerama mogao znati u koje vrijeme će se tamo nalaziti.

No, kako bi je utješili, mnogi vlogeri iz Rusije su se javili da će joj organizirati okupljanje i da će svi doći na njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 20:14