A NIJE MISLILA NIŠTA LOŠE

VIDEO: EGIPATSKA PJEVAČICA SNIMILA PRESEKSI SPOT PA ZAVRŠILA U PRITVORU Vlasti zahtijevaju i redateljevo uhićenje: 'Oni promiču nemoral i razvrat!'

 
 Screenshot

Egipatska pjevačica, 25-godišnja Shaimaa Ahmed, poznatija pod umjetničkim imenom Shyma, nije mogla ni zamisliti da će zbog spota za novi singl "I Have Issues" imati problema sa zakonom, a upravo to joj se dogodilo - naime, u subotu joj je na vrata pokucala policija i odredila joj desetodnevni pritvor zbog "promicanja nemorala i razvratna ponašanja", prenosi BBC.

Shyma se, po uzoru na europske i američke kolegice, u najnovijem videu skinula u donje rublje, ali ono što je najviše razljutilo i razočaralo egipatske vlasti jest, objasnili su, "njezino lascivno ponašanje pred kamerama" - tako je, prema njihovu mišljenju, zgodna Egipćanka, koja u spotu jede bananu, očito aludirala na oralni seks, a slične proste konotacije kod gledatelja je izazvalo i njezino zavodljivo izvijanje pred učenicima iz razreda koji je za potrebe promocije pjesme nazvan #69.

- Nije mi bila namjera nikoga uvrijediti. Ispričavam se - napisala je Shaimaa Ahmed na svojoj službenoj Facebook stranici, koja je u međuvremenu izbrisana.

Egipatske vlasti sad namjeravaju uhititi i redatelja spornoga spota, prenosi BBC.

Podsjetimo, tri egipatske plesačice lani su osuđene na šest mjeseci zatvora, također zbog spota koji je bio previše izazovan za tamošnju konzervativnu vlast.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:16