IZLETIO S CONCEPT ONEOM

VIDEO: HOROR U ŠVICARSKIM BRDIMA Glasnogovornik objasnio kako se Hammond spasio u posljednji trenutak, voditelju poruku poslao i Mate Rimac

 Ivan Lacković/CROPIX

Bivši voditelj televizijskog showa Top Gear Richard Hammond prebačen je u subotu u bolnicu nakon teške prometne nesreće u Švicarskoj, prenose britanski mediji.

Hammond je sletio s ceste u blizini St. Gallena u automobilu Rimac Concept One vrijednom dva milijuna funti. Vozilo je izgorjelo.

Hammond je snimao novi Amazon show The Grand Tour.



Nesreću u Švicarskoj potvrdili su u Rimac Automobilima:

- Rimac Automobili mogu potvrditi da je Concept_One kojeg je testirao jedan član ekipe emisije The Grand Tour u Švicarskoj, sudjelovao u automobilskoj nesreći. Snimanje se odvijalo od 5. do 10. lipnja, a jedan od testova bila je utrka uz brdo. Nakon nesreće Hammond je prebačen u bolnicu, a ekipa emisije The Grand Tour uvjerila nas je da nije pretrpio ozbiljne ozljede Rimac Automobili žele brz oporavak Richardu - stoji u kratkom priopćenju.

Iz tvrtke su prenijeli riječi glasnogovornika Grand Toura.

- Richard je pri svijesti i normalno govori. Uspio je izaći uz automobila prije nego što je planuo. Prevezen je u bolnicu u St. Gallen gdje se oporavlja od ozljede koljena. Nitko drugi nije sudjelovao u nesreći i ovim putem želimo zahvaliti hitnim službama na brzoj reakciji. Uzrok nesreće je nepoznat i tek sada nas čeka istraga...

I sam Mate Rimac se oglasio nedugo nakon nesreće.

- Richard je dobro. Želimo mu brz oporavak - napisao je Rimac na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:55