RASPRAVA O AUTORSKIM PRAVIMA

VIDEO: 'JESI PIJAN, JESI NADROGIRAN!? NEMOJ ME NERVIRATI!' Pogledajte incident u studiju Dodikove televizije, Sejo Sekson je potpuno izgubio živce

 
 Youtube screenshot

Sinoć se u emisiji RTS-a 'Ukrštenica' raspravljalo o autorskim pravima, no emisija će ostati zapamćena po tome što je frontmen benda Zabranjeno pušenje, Sejo Sekson, napustio studio nakon burne rasprave sa Sinišom Tomićem, direktorom Hard Rock radija.

Voditeljica je upitala Tomića je li istina da određene radiostanice friziraju podatke i prave naručene playliste, kako bi se od toga okoristili autori pjesama.

'Čuli smo i da se friziraju playliste, i da se autori na neki način dogovaraju s određenim medijima da budu što više prisutni, a da bi na kraju dobili novac. Kako to funkcionira s radio stanicama, ima li kod vas namještanja playlista?', upitala je Tomića voditeljica emisije.

'Jel me nećeš prekidati?', obratio se Tomić odmah Seksonu.

Nastavio je rekavši da je priča o namještanju playlista pomalo 'znanstvena fantastika' jer ozbiljna radio stanica ima ozbiljan program.

'Vi sada možete, gospodin sada može sa mnom otići u studio Hard Rock radija i pogledati što je taj radio sve puštao u zadnjih 15 godina. Manje - više svi koriste slične programe u zadnjih godina i godina', rekao je Tomić, a prekinuo ga je Sekson.

'Vi stvarno živite u science fictionu. Pa gdje ste to čuli?', rekao je Sekson, nakon čega se nastavila rasprava koju je voditeljica pokušala smiriti.

'Jesi pijan ili si nadrogiran, nemoj me nervirati', uzvratio mu je Tomić, nakon čega se Sekson ustao i počeo izlaziti iz studija. Pritom je rekao: 'Imate priliku da sa gospodom raspravite taj problem. Ovo je stvarno sramota što pričate. Sat vremena sjedite i još nisam čuo nijednu istinitu rečenicu. Ovo nisam u životu vidio, a 30 godina se motam po ovakvim mjestima. Sram vas bilo', rekao je Sekson i napustio studio.

'Nema veze, ja ću završiti priču', nastavio je direktor radija i dodao da Hard Rock radio nikad nije pustio Zabranjeno pušenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:57