NASILJE

VIDEO: KAOS U TURSKOM LJETOVALIŠTU, POTUKLI SE PIJANI SRPSKI I TURSKI TURISTI Tučnjavu je izazvao turski državljanin, bačen i Molotovljen koktel

 
 YouTube

Svađa turskih državljana i srpskih turista koja se dogodila sinoć u poznatom turskom ljetovalištu Kušadasiju završila se bacanjem molotovljevog koktela na autobus srpskih turista, javlja turski "Hurijet", a prenosi Blic.

Kako list prenosi, jedan turski državljanin koji je bio na odmoru u Kušadasiju, posvađao se sa grupom srpskih turista koja je odsjela u istom hotelu 29. srpnja. Ubrzo je sve preraslo u tučnjavu, a list navodi da su obje strane bile pod utjecajem alkohola.

Nakon što je hotelsko osoblje uspješno prekinulo fizički obračun, isti je Turčin otišao na obližnju benzinsku pumpu, gde je napravio molotovljev koktel od dvije prazne pivske boce kojima je gađao autobus srpskih turista.

Reagirala je i policija, a turski državljanin je uhapšen. Prema pisanjima lokalnih medija, u tučnjavi nije bilo teže ozlijeđenih, a na autobusu je nastala manja materijalna šteta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:16