TEROR NA BRODU

VIDEO: KRSTARENJE IZ NOĆNE MORE Divlja obitelj počela raditi probleme odmah nakon ukrcavanja, uskoro je situacija potpuno izmakla kontroli

 
The Carnival Legend
 Profimedia, Alamy

Ugodno 10-dnevno krstarenje južnim Pacifikom na kruzeru The Carnival Legend najednom se pretvorilo u putovanje iz pakla kada je na brodu izbio cijeli niz nasilnih tučnjava, piše USA Today.

Dvadesetak je gostiju uoči subotnjeg pristajanja kruzera u Australiji uz pomoć manjih brodica upravo zbog toga odstranjeno s broda.

Prema snimkama i svjedočanstvima gostiju kruzera, tijekom deset dana krstarenja izbilo je nekoliko tučnjava, a dvije su zabilježene i objavljene na društvenim mrežama. Na snimkama se može vidjeti kako su šake letjele pored bazena i u noćnom klubu kruzera.

Na drugom se videu može vidjeti kako ljudi urlaju, plaču i udaraju jedni druge, a na toj se snimci može vidjeti i kako član posade opetovano udara gosta koji se nalazi na podu.

Putnici su rekli da su se članovi jedne brojne obitelji konstantno sukobljavali s drugim putnicima. Nakon što je putovanje postalo neizdrživo, drugi su putnici jednostavno prestali izlaziti iz svojih soba. "Bila je to prava makljaža", rekao je jedan od putnika za 9NEWS.

Kellie Petersen, koja je na kruzeru boravila sa svojim mužem i troje djece, rekla je za melburnšku radio stanicu 3AW da se bojala. "Počeli su tražiti probleme čim su došli na brod. Kad im je moj muž rekao da prestanu jer ima djece okolo, petorica ih ga je odmah okružila. Tučnjave su trajale danima. Rečeno nam je da se čuvamo pa nigdje nismo išli samo. Jedva smo čekali da se iskrcamo."

U izjavi za USA Today, operater kruzera je rekao da istražuju incidente. "Naše je osiguranje u više navrata interveniralo kako bi spriječilo neprimjereno ponašanje", stoji u izjavi. "Činovi djelatnika našeg osiguranja koji su zabilježeni na snimkama nisu u skladu s našim vrijednostima i politikama."

Nije jasno kako je došlo do višestrukih masovnih tučnjava na kruzeru, međutim jedna je osoba za 3AW rekla da je moguće da ih je uzrokovao nesporazum koji je nastupio kada je jedna osoba drugoj stala na japanku.

Nekoliko je članova obitelji koja je navodno započela tučnjave izbačeno s broda i uhićeno. Gosti broda njihov su odlazak popratili negodovanjem, a operater je ostalim gosta ponudio popust od 25 posto kako bi se pokušali iskupiti za doživljene neugodnosti.

"Uistinu nam je žao što su postupci putnika koje smo uklonili s broda kod Australije drugim gostima onemogućili da uživaju u krstarenju", rekli su iz tvrtke u izjavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:36