OPĆA MAKLJAŽA

VIDEO: MUŠKARAC POSUDOM ZA KUHANJE KAVE BRUTALNO NAPAO DVIJE ŽENE Prišao je stolu za kojim su sjedile, uzeo posudu i stao ih udarati bez milosti

 
 Screenshot / YOUTUBE

Četrdesetsedmogodišnji Joe Ernest Meza, bivši vojnik i beskućnik s duševnim problemima, 29. rujna ove godine uhićen je nakon što je u američkom gradu Phoenixu u restoranu IHOP dvije žene više puta udario posudom za kuhanje kave, piše Daily Mail.

Policija Mezu formalno tereti za dva napada sa smrtonosnim oružjem, dva napada s namjerom ozljeđivanja, krađu te remećenje javnog reda i mira.

Sigurnosne kamere u restoranu IHOP nedaleko od križanja Ulice McDowell i 51. avenije u Phoenixu u saveznoj državi Arizoni zabilježile su da je Meza posudom za kuhanje udario dvije žene te da je jednoj od njih raskrvavio lice.

Muškarac je nakon inicijalnog napada žene ganjao po restoranu. Obitelj koja je objedovala nedaleko od mjesta prvog napada dala je petama vjetru kada je vidjela što Meza radi. Jedna od žena koje je napao potražila je utočište u kuhinji, gdje se sakrila iza jednog od kuhara. To Mezu nije obeshrabrilo te je i on krenuo prema kuhinji, što je ženu i kuhara natjeralo da pobjegnu kroz stražnja vrata restorana.

Na snimci se također može vidjeti kako jedna od napadnutih žena na Mezu baca tanjure i čaše te da joj uzvraća istom mjerom. Ta je žena na koncu uspjela pobjeći iz restorana.

Meza je tijekom svog destruktivnog i nasilnog pohoda nekim gostima restorana ukrao torbice i osobne dokumente. Čak je i uspio zapaliti požar u kuhinji.

Nakon što je uhićen, utvrđeno je da je Meza i prije uhićivan zbog fizičkog napada, krađe, uzrokovanja materijalne štete, remećenja javnog reda i mira te opiranja uhićenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:34