SUĐENJE

VIDEO: NADZORNE KAMERE SNIMILE ŠOKANTAN DETALJ Dvojica bogatih Talijana silovali pijanu djevojku, ispred kluba su si međusobno čestitali

 
 Youtube screenshot

Snimke nadzornih kamera pokazale su šokantne trenutke u kojima se dvojica bogatih talijanskih studenata grle i čestitaju nakon što su silovali ženu u jednom noćnom klubu u Londonu, javlja Daily mail.

Samo šest minuta nakon što je ta 25-godišnjakinja upoznala Ferdinanda Orlanda (25) i Lorenza Costanza (26) u Toy Room Clubu, njih dvojica su ju silovali u sobi pokraj WC-a.

Orlando trenutno studira postdiplomski studij međunarodnog prava, a Costanzo je na postdiplomskom studiju ekonomije i menadžmenta. Obojica su danas osuđeni nakon što je na sudu dokazano da je žrtva bila previše pijana da bi pristala na seks s njima.

Silovana žena je pritom zadobila teške ozljede, a nakon toga je morala primiti čak 230 ml krvi zbog hematoma koje je zadobila, a podvrgnuta je i opraciji. Liječnik je rekao da nikad nije vidio tako teške ozljede u čak 2000 sličnih slučajeva.

Mladići su imali vrlo skupe odvjetnike na suđenju, a pretpostavlja se da su ih platile njihove bogate obitelji iz Italije. Prije suđenja je njihova obrana isticala da dokazi u ovom slučaju nisu valjani i tražili su da se postupak zaustavi.

'Vidjeli ste njezino ponašanje u klubu, uživala je. Očito je bila pijana i ne sjeća se što se dogodilo', rekao je jedan od odvjetnika.

Tužiteljica je pak rekla da se na nadzornim kamerama vidjelo kako su se njih dvojica 'dodavali' nesretnom djevojkom, a svaki ju je pritom ljubio. Orlando ju je zatim odveo u sobu za održavanje držeći ju za struk, a Costanzo je stajao iza nje, također ju držeći.

'Bila sam u sredini, između njih dvojice, nisam se mogla izvući. Držali su me dok sam hodala', ispričala je silovana djevojka na sudu.

Tužitelji su rekli da se na snimkama vidi i kako joj Orlando nakon svega popravlja haljinu koja je bila dignuta, kako bi ju pokrio. Zatim su ju odveli do ženskog WC-a, otvorili joj vrata, ubacili ju unutra, okrenuli ju i otrčali van.

'Trčali su prema izlazu iz kluba. Tamo ih je kamera snimila kako se grle i međusobno si 'daju pet', smiju se i gledaju slike na mobitelu. Vidjelo se i kako gestikuliraju aludirajući na seks, pritom se smijući i čestitajući jedan drugome. To što djevojka nije bila u stanju pristati na seks nije im bilo važno i svejedno su to učinili', čulo se na suđenju.

Djevojka je poroti rekla da se ne sjeća toga jer je oko 23 sata počela puno piti u klubu, gdje je slavila rođendan prijateljice.

'Sjećam se da sam bila jako pijana i puno sam padala, a zatim sam bila u toaletu i previjala se od bolova, nisam htjela izići. Iduće čega se sjećam je da sjedim na ulici na pločniku', rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:50