ČUDO DA NEMA MRTVIH

VIDEO: NADZORNE KAMERE SNIMILE URUŠAVANJE INDONEZIJSKE BURZE Zaposlenici su bezbrižno uživali u stanci za ručak, a onda su propali u sekundi

 
 youtube screenshot

Nadzorne kamere zabilježile su nevjerojatno urušavanje drugog kata indonezijske burze u Džakarti nakon kojeg je 77 osoba završilo u bolnici. Na snimci se jasno vidi propadanje cijelog jednog kata i zapravo je nevjerojatno da nitko nije poginuo. Ipak, indonezijske vlasti potvrdile su da je 30-ak osoba zadobilo teže ozljede. Nakon urušavanja televizijske kamere pokazuju zaposlenike kako vrište u panici i dijelove galerije razbacane po prizemlju zgrade u zgradi u poslovnoj četvrti u središtu Džakarte.

- Drugi kat zgrade urušio se - kazao je Vindy, osobni pomoćnik predsjednika burze Tita Sulistija, koji je bio u zgradi u tom trenutku. Više od deset ozlijeđenih osoba izneseno je na nosilima, kazao je jedan od svjedoka za Reuters a policija je okružila područje oko burze koju čine dva višekatna tornja.

Zgrada burze prije 18 godina bila je meta islamskih militanata, ali ovaj put nije bilo nikakve eksplozije potvrdila je policija.

Galerija se urušila oko podneva kada su zaposlenici bili na stanci za ručak.

- Čuo sam grmljavinu i ljude kako vrište - kazao je Jonathan Turnip koji radi u zgradi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. siječanj 2022 09:07